Resim KurslarıMüzik Kursları
EĞİTMENLER
Nasrin Bagheri ( Kurum Müdürü, Hobi Resim)

1958 yılında, tarihi Tebriz şehrinde dünyaya geldi. Resme ilgisi küçük yaşta başlamıştır. 14 yaşında Ressam Afag’dan resim dersleri almaya başladı. 17 yaşında ilk sergisini açtı. Bu sergi çok ilgi görmüştür ve kendisine ödül kazanmıştır. Daha sonra sergilerine ve eserlerine devam etti. İran'da eğitimini tamamladıktan sonra tekrar sergilerine açmaya devam etti ve Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliğinden ödül kazanmıştır. 1997 yılından itibaren sanat yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Aynı zamanda özel atölyesinde sarıyer’de eğitim vermeye başlamıştır. Taksim Sanat Galerisi ve bir çok sergiler açmıştır. Adı Güzel Güzel Sanatlar Eğitim Kurumların'da ödüle layik görülmüştür. Mars Sanat Sarıyer Atöylesin’de düzenli olarak hobi dersleri vermektedir. 

Emin Furuhende ( Kurum Yöneticisi / Piyano )

3 Haziran 1988 yılında doğdu. 7 yaşında İran'ın önemli sanatçılarından Sayın Seraç'tan eğitim alarak piyano derslerine başladı. 9 yaşında Türkiye'ye yerleşti. Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi'nde müzik, piyano ve klasik gitar eğitimini tamamlayarak 2007 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünü kazandı. Piyanoda Dr. Oya ÜNAL, gitarda Yrd. Doç. Dr. Aylin TÜZER CAN, Armoni ve Solfejide Ebru SAKUL BULUR ve Erdem ÇÖLOĞLU,  koroda ise Yrd. Doç. Dr. Bülent HALVAŞI ile çalıştı. İleri seviye piyano eğitimine, Türkiye'nin önemli piyanistlerinden Pr.Dr Meral Yapalı ile 2 yıl çalıştı.  Çok sayıda resital ve konserlere katıldı. Koro ile Polonya'da Uluslararası Koro Festivaline ve Yarışmasına katılarak Folk Müzik dalında 2.lik kazandı. Yine koro ile Ankara Polifonik Korolar Şenliği'nde Homojenite dalında ödül aldı. 2012 yılında mezun olmasının ardından Arel Eğitim Kurumları'nda uluslar arası (IB) çerçevesinde kadrolu piyano öğretmenliği görevi yaptı. 2013 yılında MARSSANAT atölyesinde Müzik derslerini başlatmış olup piyano eğitimi vermeye devam etmektedir.

Gizem Kadıoğlu (Resim)

GİZEM KADIOĞLU

 25 Ağustos 1995 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta okulda sanat dallarına olan ilgisinin artmasıyla birlikte lise eğitimine, Şehit Salih Alışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tekstil bölümünde devam etti. 2014 yılında Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Eğitimi bölümü Resim-İş Öğretmenliği programını kazandı. Lisans eğitimi boyunca, Atatürk Kültür Merkezi “buluşma 1”, koridor sergileri “1,2,3,4,5,6” ve 2018 mezuniyet sergisine katıldı. Bunun yanında Marmara Üniversitesi, Kulübe Sanat-resim kulübünde üç yıl aktif bir şekilde yönetim kurulunda bulunarak 30’u aşkın organizasyon ve etkinliğin sanat kordinatörlüğünü yaptı. Sanat kordinatörlüğünü yaptığı bazı etkinlikler; Sanat tarihi konulu beyin fırtınaları, “Köy Enstitüleri” ve “Gençlik-Sanat” söyleşileri, Viyana, Prag, Budapeşte kültür sanat gezisi, vapurda resim günleri projesi, Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi “Otizm Farkındalığı” sosyal sorumluluk projesi.

  2018 yılında lisans eğitimini tamamlayarak aynı yıl, Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tekstil ve Moda Tasarımı bölümünde yüksek lisansa kabul edildi. Eğitiminin birinci yılında ürettiği tasarım projeleri Işık Üniversitesi “Devinim” sergisinde yer aldı. Şu anda yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Ferhan Bilge TUNCER ( Piyano )

Ferhan Bilge TUNCER’in piyanoya ve matematiğe olan eğilimi ilkokulda

farkedildi ardindan piyano derslerine fransız piyanist Anna Maria ile

başlayan müzisyen, Pera Güzel Sanatlar piyano performans bölümünü çok

iyi derece ile pedagog, piyanist Rafael Gasimov ve Ofelya Alekserova

yönetiminde bitirdi. Ardından Dr.Evren Kutlay Baydar ile piyano

çalışmalarını sürdürdü. Sonrasında, Ecole Normale de Musique de

Paris’te konser piyanisti Andre Gorog ve Conservatoire d’Herblay’de

Jose Abel ile piyano çalışmalarına devam etti. Paris’teki çalışmaları

öncesi ve sonrası Timur Selçuk’tan armoni ve kontrpuan dersleri aldı.

Sonrasında Turkiye’de klasik dönemler çerçevesinde piyanoda

hazırladığı ‘Le Besace-Heybe’ adlı çocuk müzikalini Akatlar Gösteri

merkezi'nde sahneye koydu. Cenevre’de yaşadığı sürede Batı İsviçre

müzik bölümü başkanı Prof.Dr. Kemal Afşin ile keman eşlikli

improvizasyon çalışmalarına devam etmiştir. Fransa'da, Türkiye'de ve

İsviçre’de konserleri olmuştur. "Ayak sesleri-Les Marches",

“Uzlaşma-La Reconciliation” ve "Yeniden doğuş-Le Metamorphosis"

kompozisyonlarını kültürlerin korunarak birleşmesi ve medeniyete gidiş

üzerinde derlemiştir. Halen, Türk ezgileri başta olmak üzere, çok

uluslu piyano çoçuk şarkıları metodu Fransızca, İngilizce ve Almanca

dillerinde ve Timur Selçuk yönetiminde, çalışmalarına devam

etmektedir.